Idei 53 Rugaciune Pt Frate Bolnav Proaspăt

Idei 53 Rugaciune Pt Frate Bolnav Proaspăt. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugăciunea Pdf

Cel mai bun Rugăciunea Pdf

Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Cel Mai Puternic Canon De Rugăciune Impotriva Vrăjilor Duhurilor Necurate Neincetat Să Vă Rugați

Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde ….. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Rugaciunea De Marti Prislop Manastirea Romanilor Facebook

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!.. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Indemnuri La Rugăciune De William Branham Ultimachemare Ro

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Rugăciune La Maica Domnului Pentru Bolnavi Youtube

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugaciune Pentru Sotul Bolnav Lataifas

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!.. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Calameo Rugăciunea Namaz

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde …. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Rugaciune Pentru Cei Bolnavi Rugaciune In Caz De Boala Sau Suferinta Youtube

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Rugăciune La Vreme De Mahnire și Deznădejde Către Sfantul Efrem Cel Nou Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde ….. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Acatistul Căii Părintelui Arsenie Boca Ediția A Treia Marius Ianuș

Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.. . Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Rugăciune Către Sfintul Parinte Arsenie Boca Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă)... Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugăciune Pentru Copilul Bolnav Doxologia

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugăciuni De Seară Pentru Copii Rugăciune Scurtă și Puternică Inainte De Culcare Antena 1

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde ….. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

1

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!.. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde …

Rugăciune Puternică Care Se Spune La Necaz Si Supărare Mare Ortodoxia Me

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugăciuni și Acatiste Pentru Izbăvirea De Patimi Beție Desfranare Mandrie Deznădejde Gelozie Ceartă

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde ….. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde …

150 Frate Ideas In 2021 Citate Citate Frumoase Citate Creștine

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor... Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Acatist Pentru Tamaduirea Bolilor Grave Antena 1

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Rugaciuni Pentru Copii Si Familie Folositoare Sufletului Sfatulparintilor Ro

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

170 Ingeri Credinta Ideas Ingeri Creștinism Iisus Hristos

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!

Rugaciune Catre Sfantul Nectarie Te Vindeca De Toate Bolile Kfetele

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă)... Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Rugaciuni La Diferite Trebuinte Crestinortodox Ro

Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … . Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugăciuni Pentru Sănătate Cele Mai Puternice Rugăciuni Kfetele

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite... Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica... Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugaciune Pentru Cei Bolnavi Rugaciune In Caz De Boala Sau Suferinta Youtube

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Rugăciune Către Sfantul Ierarh Luca Făcătorul De Minuni Pentru Cel Bolnav Doxologia

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou... Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.

32 Rugăciune Ideas Rugăciune Citate Memorabile Citate Frumoase

Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Dumnezeu Să Te Binecuvanteze Cu Sănătate Frate Păstor Florin Ile Crestintotal Ro

Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Calameo Convorbiri Literar Artistice Nr 20

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!

Sa Ne Rugam Si Pentru Fratele Viorel Candrianu Petrica Moisuc

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugaciune Grabnic Ajutatoare Catre Maica Domnului

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Rugăciune Pentru Frați și Surori Sfantul Duh

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde …

Rugaciune Pentru Sotul Bolnav Lataifas

Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Pin On De Suflet

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Rugăciunea Copiilor Pentru Părinți Pentru O Familie Fericită

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Calameo Patericul Mirenilor

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Pin On Citate Creștine

Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!.. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Rugaciuni Pentru Sanatate Cele Mai Puternice 8 Rugaciuni Pentru Sanatatea Ta Si A Familiei Tale Sfatulparintilor Ro

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde ….. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde …

Rugăciune Pentru Bolnavi Către Sfantul Efrem Cel Nou Biserica Inălțarea Domnului Brașov

Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.

Calameo Cuvantul Lui Dumnezeu Despre Post Si Milostenie

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite... Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugăciuni De Seară Pentru Copii Rugăciune Scurtă și Puternică Inainte De Culcare Antena 1

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Rugăciuni și Acatiste Pentru Izbăvirea De Patimi Beție Desfranare Mandrie Deznădejde Gelozie Ceartă

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Acatist Pentru Tamaduirea Bolilor Grave Antena 1

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;.. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugaciuni Pentru Copiii Nostri Cuvantul Ortodox

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.

Acatistul Căii Părintelui Arsenie Boca Ediția A Treia Marius Ianuș

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugăciune Pentru Bolnavi Către Sfantul Efrem Cel Nou Biserica Inălțarea Domnului Brașov

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Rugaciunea Copiilor Pentru Parinti Clubul Bebelusilor

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. . Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!

Arhive Rugaciuni Credinţa Ortodoxă Romană

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Rugăciunea Copiilor Pentru Părinți Pentru O Familie Fericită

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Rugăciune Pentru Frați și Surori Sfantul Duh

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugaciuni Pentru Sanatate Cele Mai Puternice 8 Rugaciuni Pentru Sanatatea Ta Si A Familiei Tale Sfatulparintilor Ro

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! . Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugăciune La Vreme De Mahnire și Deznădejde Către Sfantul Efrem Cel Nou Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Rugaciuni Catre Sfantul Efrem Cel Nou Pentru Izbavirea De Patimi Trupesti Dependenţe La Vreme De Boala Si In Cazuri De Boli Incurabile Cuvantul Ortodox

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica... Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

479 De Pilde Duhovnicesti Crestin Ortodoxe Pentru Minte Inima Si Sufl

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Scrisoare Catre Omul Bolnav

Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor... Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.

Cand Vei Vedea Pe Cineva Că Te Urăste Sau Te Nedreptăţeste Fie Cu Dreptate Fie Cu Nedreptate Incepe Să L Pomenesti La Rugăciune Ortodoxia Me

Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor... .. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Cea Mai Puternică Rugăciune Care Te Scapă De Datorii și Probleme Financiare Trebuie Să O știi Pentru Că Aduce Mult Belșug In Casa Ta

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Vă Asteptăm Cu Drag Vă Platforma Mesagerii Trezirii Facebook

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!.. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;.. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Rugaciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Cu Efecte Miraculoase și Rapide

Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou... Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugăciuni Pentru Sănătate Cele Mai Puternice Rugăciuni Kfetele

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;.. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Sănătate Cum Să Te Rogi Cu Adevărat Ca Să Scapi De Griji Si Să Iţi Vindeci Dureri Crunte

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Preot Gheorghita Rogozan Suferinta Pe Care Dumnezeu Nu O Usureaza O Sotie Credincioasa Se Roaga Indelung Pentru Un Sot Necredincios Iar Acesta Din Urma Nu Da Nici Un Semn De Credinta

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.

Cea Mai Puternică Rugăciune Care Te Scapă De Datorii și Probleme Financiare Trebuie Să O știi Pentru Că Aduce Mult Belșug In Casa Ta

Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

77 Rugăciune Pentru Omul Bolnav Youtube

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica... Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Rugăciunea Ellen G White Writings

Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.

Rugaciuni Catre Sfantul Efrem Cel Nou Pentru Izbavirea De Patimi Trupesti Dependenţe La Vreme De Boala Si In Cazuri De Boli Incurabile Cuvantul Ortodox

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

August 2014 Mulțumesc

Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Strajerul De Dimineata Pdf

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Rugăciune Către Sfantul Ierarh Luca Făcătorul De Minuni Pentru Cel Bolnav Doxologia

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.

4 Rugăciuni Scurte Dar Deosebit De Puternice Pentru Omul Aflat In Boală și Suferință Ortodoxia Me

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugaciunea Copiilor Pentru Parinti Clubul Bebelusilor

Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Strajerul De Dimineata Pdf

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite... Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

32 Rugăciune Ideas Rugăciune Citate Memorabile Citate Frumoase

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).. Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde …

Rugăciune Pentru Bolnavi Către Sfantul Efrem Cel Nou Doxologia

Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Cu totul cinstite şi preasfinte părinte luca, nădejde … Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica.. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Rugaciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Cu Efecte Miraculoase și Rapide

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica... Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!

Rugăciune Către Maica Domnului Foarte Folositoare Sufletului Ortodoxia Me

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! . Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou.

Rugăciune La Vreme De Mahnire și Deznădejde Către Sfantul Efrem Cel Nou Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;.. Rugăciune pentru bolnavi, către sfântul efrem cel nou. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Sfinte efrem, mare mucenice al lui hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor... Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor.

Rugaciuni Catre Sfantul Efrem Cel Nou Pentru Izbavirea De Patimi Trupesti Dependenţe La Vreme De Boala Si In Cazuri De Boli Incurabile Cuvantul Ortodox

Din adancul inimii te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica. .. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Popular posts from this blog

Imagini Cu Icoane De Colorat

120 Lista Carti Adevarul Colectia Verde Excelent